ARTICLES

  • Home
  • /
  • Article
  • /
  • A peek on Vault Design Lab masterpiece

A peek on Vault Design Lab masterpiece

04/06/2016 | created by : RENOF
Home Decoration, Home Design, Home Renovation Malaysia, Latest From RENOF


  

A peek on Vault Design Lab masterpiece

Located on the prime seafront land by the Andaman Sea and embraced by tropical greenery lies the Quayside Seafront Resort Condominium. Vault Design Lab has been awarded with the contract of interior designing by an owner and the end result is stunning!

Location / Quayside Seafront Resort Condominium
Floor Area / 2824 SQ FT
Year of Completion / 2016

 

The apartment lies nestled on a serene and densely tree-laden land by the Andaman Sea, embraced by nature greenery and sea breeze.

The grand presence of eminently décor emphasizes the subtle elegance. This is a prevailing theme of the ambience reflected also in the furniture, appliances and space design. Different shades of grey in the apartment give depth to the space. Elements of wood and earth hue in the room deliver a sense of warmth and comfort.

Decorative accents include greenery and a bold collection of art pieces adorning the flat wall surfaces. The approach of wood color presents a soothing and relaxation vibe that matches the grey undertone perfectly.

VIEW FULL ALBUM










The vision of RENOF is to build a centralized and social-based home renovation and interior design platform which can provide the ideas and concept sharing between all homeowners and home experts in Malaysia.

Join us on facebook

© Copyright 2015 - Renof Holding Sdn Bhd