Vertiq




Vertiq




Bright earthy tones creates the bright space to the home, while adding a natural and tranquil atmosphere. The combinations of lighter wood grains with white brings creates a modern contemporary look to the space, with minimal lines and soft finishes. The living area features a modern sleek panel designed to conceal the door to the master bedroom. Whilst doing so, the living area and kitchen looks bigger without showing a singled out door right across the dining area. Simply to say, this condominium radiates a minimally alluring ambience.


Kitchen







Bedroom







Living Hall





Dining Room



Storage & Closets













The vision of RENOF is to build a centralized and social-based home renovation and interior design platform which can provide the ideas and concept sharing between all homeowners and home experts in Malaysia.

Join us on facebook

© Copyright 2015 - Renof Holding Sdn Bhd